Noticias
[18-04-2011] Cap de setmana perfecte per al handbol alteà

El Club Esportiu Vila Blanca ha completat una magnifica temporada amb la victòria en la final autonòmica de handbol disputada a Oliva, però este no ha sigut l’únic triomf del club en un intens, emocionant i complet cap de setmana per al handbol alteà, que també ha obtingut un altra alegria amb els equips del planter.
Tot arrancava el dissabte pel matí amb l’equip infantil femení, que havia de disputar la tercera plaça del campionat autonòmic enfront del BM. Castelló. Després d’un vibrant i igualat partit, s’arribava al final amb empat a 17. Amb tot per decidir i una pròrroga de 10 minuts per davant, les jugadores de Mikhail Yhukov van posar tot el cor i les ganes per finalment, aconseguir imposar-se per un estret 22 a 20. Sens dubte, un excel·lent resultat amb el que s’aconseguix el tercer lloc de la Comunitat Valenciana, i el que encara es més important, la classificació per disputar el Campionat d’Espanya al què només poden accedixen els 32 millors equips de tot el país.
Però per si açò no fóra prou, com ja hem dit, l’equip sènior masculí jugava la final autonòmica contra el guanyador de l’altra fase disputada la setmana passada, el C.D. Calasanz. El partit es jugava en Oliva, i els jugadors d’Emilio Garcia tenien l’opció de ser el primer equip de la categoria a la Comunitat Valenciana.
El partit començava amb moltes perdudes de baló i massa errors, el que propiciaria que el nostre equip arribara al descans amb un desavantatge de tres gols en el marcador, 12 a 15. Però una bona reacció després de la pausa, amb una defensa molt més consistent i un ritme al què els valencians mai van poder respondre, van fer possible la remuntada i la victòria final amb un contundent 31 a 24.
En definitiva, un complet cap de setmana, que ve arredonir una magnifica temporada i arreplegar els fruits del bon treball desenrotllat al llarg de la temporada.